fbpx

Întrebări frecvente (FAQ)

În cadrul spitalizării de zi din CENTRUL MEDICAL DOROBANTI și NEPTUN MEDICAL, serviciile de spitalizare de zi, se acordă gratuit pe baza biletului de internare pentru medicină internă eliberat de medicul de familie sau medicul specialist aflat în contract cu CNAS.

În cadrul ambulatoriului de medicină internă din CENTRUL MEDICAL DOROBANTI, serviciile medicale se acordă gratuit pe baza biletului de trimitere pentru medicină internă eliberat de medicul de familie sau medicul specialist aflat în contract cu CNAS.

NU AVEM SERVICIU MEDICAL DE URGENȚĂ

Prin “urgenţă medicală”se înţelege o alterare gravă a funcţiilor vitale (respiraţie, circulaţie şi stare de conştienţă), însoţită sau nu de dureri sau agitaţie, paloare, transpiraţii sau stare de comă, care se poate produce în orice moment şi în orice loc (pe stradă, acasă, în cabinetul medical) şi poate afecta orice persoană, indiferent de vârstăsau sex.

Pentru urgenţele de pe stradă, de la servici şi de la domiciliul pacienţilor sau pentru cazurile transferate dintr-un spital în altul, există servicii de prim-ajutor specializat de genul Serviciul de ambulanță, UPU, SMURD, etc.

Pentru urgenţele care se produc în spitale, clinici medicale, cabinete medicale–medicii din aceste cabinete şi asistentele lor sunt obligaţi săcunoască şi să rezolve corect şi la timp aceste urgenţe.

Informații laborator

0241 – 550 888

0726 – 309 926

 ‬Informații spitalizare zi CENTRUL MEDICAL DOROBANTI, Constanța

0241 – 484 552

0727 – 853 125 As. Manager Dana Tudor‬‬

 Informații spitalizare zi NEPTUN MEDICAL, Murfatlar

0241 – 232 300‬

0787 – 319 249‬

ANALIZE MEDICALE

Programarea este necesară pentru a eficientiza fluxul pacienților și de a reduce timpul de așteptare, deși și în acest caz pot exista perioade de așteptare, mai ales în cazul în care la recoltare sunt copii sau alți pacienți cu prioritate (de exemplu, femei însărcinate).

Efectuăm doar analize contra cost. Pentru a beneficia de prețuri preferențiale, vedeți ofertele noastre cu pachete de analize.Efectuați analize gratuite?

Informații puteți afla fie la telefon 0241 – 550 888 sau 0726 309 926, fie printr-o cerere pe email la office@ciovica.com‬

Rezultatul testelor poate fi aflat:

  • la recepție, unde veți primi buletinul de analize;
  • pe e-mail, dacă ați bifat această opțiune la momentul completării formularului de analiză și ați lăsat adresa dvs. de e-mail.

Pentru a respecta normele de calitate, în laboratorul nostru se folosesc doar recipiente speciale care respectă normele de calitate în vigoare. De asemenea, volumul probei trebuie să respecte protocoalele existente. Pentru a evita acest lucru, intereseați-vă înainte la personalul nostru de la receție.

SPITALIZARE DE ZI

Spitalizarea de zi este o alternativă rapidă și eficientă pentru monitorizări, explorări diagnostic (de genul analize de laborator, ecografie, spirometrie, etc.) și tratamente specifice pentru boli respiratorii, digestive, ale aparatului urinar, cardiovasculare, etc.

Serviciile de spitalizare de zi, se acordă gratuit pe baza biletului de internare pentru medicină internă eliberat de medicul de familie sau medicul specialist aflat în contract cu CNAS.

MEDICINA MUNCII

Serviciile de medicina muncii sunt alcătuite dintr-un pachet de servicii medicale specifice fiecărui loc de muncă.

BIOPTRON

Sistemul de Terapie cu Lumină BIOPTRON este constituit dintr-un aparat medical de terapie cu lumină, patentat în întreaga lume, cu un dispozitiv optic specific de emitere a luminii care este similară cu partea spectrului electromagnetic produsă de soare, dar fără să conţină radiaţii UV.