LABORATOR ANALIZE MEDICALE CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT DR CIOVICA

0241 550 888

LABORATOR ANALIZE MEDICALE CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT DR CIOVICA

0241 550 888

Sănătatea ta contează, nu o neglija!

Selectează pachetul tău

Pachet ficat gras

Perfect pentru screeningul activ al ficatului pentru pacienții aflați la risc de a dezvolta steatoza hepatică (femei și bărbați după 28 ani).

Pachet de 11 analize medicale

 1. Hemoleucograma completă
 2. TGO
 3. TGP
 4. Bilirubina directă
 5. Bilirubina totală
 6. Colesterol total seric
 7. Trigliceride
 8. HDL
 9. LDL
 10. GGT
 11. Glicemie

69 Lei/pachet

reducere 57% de la 159 Lei

la o diferență de doar 26 Lei

economisești 135 Lei

Pachet ficat plus

Perfect pentru screeningul activ anual al stării sănătății tale, inclusiv al ficatului și rinichilor la persoane după 28 ani. 

Pachet

11+6 analize medicale

 1. Hemoleucograma completă
 2. TGO
 3. TGP
 4. Bilirubina totală
 5. Bilirubina totală
 6. Colesterol
 7. Trigliceride
 8. HDL
 9. LDL
 10. GGT
 11. Glicemie
 12. VSH
 13. Uree serică
 14. Creatinina serică
 15. Calciu seric total
 16. Acid uric
 17. Sideremie

95 Lei/pachet

reducere de 58% de la 230 Lei

Prin apăsarea butonului "VREAU SĂ CUMPĂR" sunteți de acord cu "Termeni și condiții" și Politica de confidențialitateDupă achiziția pachetului veți fi contactat în maxim 2 zile lucrătoare, pentru programare. Recoltarea analizelor se va face la sediul nostru din Bd. Al. Lăpușneanu 103, Constanța. Telefon 0241 550 888 sau mobil 0726 309 926‬. Analizele sunt lucrate în cadrul laboratorului de analize al CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT DR CIOVICA. Rezultatul analizelor va fi disponibil în 24 de ore. Dacă termenul de 24 de ore se află în zilele libere (de exemplu sâmbătă, duminică, zi libere naționale), rezultatul analizelor se va elibera în prima zi lucrătoare.

Câteva cuvinte despre analizele medicale din pachetele promo

 Analize medicale 

Hemoleucograma completă

Hemoleucograma este una din cele mai frecvent cerute analize de laborator, reprezentând primul pas în diagnosticul diverselor afecțiuni.

Cu ajutorul hemoleucogramei medicul:

 • evalueză starea ta generală de sănătate;
 • diagnostichează o problemă de sănătate;
 • monitorizază o problemă de sănătate;
 • monitorizează eficacitatea tratamentului.

TGO

TGO (Aspartate transaminase), alături de TGP (Alanine transaminaseși) GGT (Gamma-glutamyl transpeptidase), se efectuează uzual pentru a detecta afecțiuni existente la nivelul ficatului. Enzimele hepatice crescute pot indica inflamații sau deteriorarea celulelor din ficat.

TGP

Vezi TGO

Bilirubina directă

Determinarea bilirubinei (atât cea directă cât și cea totală) verifică starea de sănătate a ficatului. Testarea bilirubinei se poate face pentru:

  • a investiga existența icterulului;
  • a determina dacă ar putea exista blocaje în canalele biliare ale ficatului;
  • a detecta sau monitoriza evoluția unor boli hepatice, cum ar fi hepatita;
  • a detecta distrugerea crescută a globulelor roșii;
  • monitorizarea și evaluarea tratamentelor;
  • evaluarea toxicității unor substanțe asupra organismului.

Bilirubina totală

Vezi Bilirubina directă.

Colesterol total seric

Determinarea Colesterolului total în sânge face parte din grupul de analize pentru profilul lipidic (uzual: colesterol total, trigliceride, HDL, LDL) și este necesară pentru a determina nivelul de grăsime din sânge. Această analiză arată nivelul ambelor tipuri de colesterol – HDL, numit și „colesterolul bun” și LDL, sau „colesterolul rău”. De asemenea, cuprinde și trigliceridele, care reprezintă o altă formă de grăsime prezentă în sânge. Rezultatul oferă informații despre starea de sănătate.

Trigliceride serice

Analiza prin care se determină nivelul de trigliceride face parte din așa numitul profil lipidic, prin care se măsoară nivelul grăsimilor din sânge. Rezultatul oferă informații despre starea de sănătate.

HDL

Determinarea HDL în sânge face parte din grupul de analize pentru profilul lipidic (uzual: colesterol total, trigliceride, HDL, LDL) și este necesară pentru a determina nivelul de grăsime din sânge. Această analiză arată nivelul HDL, numit și „colesterolul bun”. Rezultatul oferă informații despre starea de sănătate.

LDL

Determinarea LDL în sânge face parte din grupul de analize pentru profilul lipidic (uzual: colesterol total, trigliceride, HDL, LDL) și este necesară pentru a determina nivelul de grăsime din sânge. Această analiză arată nivelul LDL, denumit și „colesterolul rău”. Rezultatul oferă informații despre starea de sănătate.

GGT

Vezi TGO

Glicemie serică

Determinarea glicemiei sangvine este necesară în mod uzual pentru diagnosticul şi managementul diabetului zaharat şi a altor tulburări ale metabolismului carbohidraţilor (diabetul gestațional, hipoglicemia neonatală, hipoglicemia idiopatică).

VSH

Viteza de sedimentare a hematiilor (VSH) arată activitatea inflamatorie, ajutând medicul tău să pună diagnosticul corect sau să monitorizeze activitatea inflamatorie și eficacitatea tratamentului.

Uree serică

Ureea serică e necesară pentru evaluarea stării de sănătate a rinichilor și a tratamentelor asociate cu afecțiunile renale ori cu deteriorarea funcției rinichilor.

Creatinină serică

Determinarea cretininei serice este necesară pentru diagnosticul şi monitorizarea afecţiunilor renale acute şi cronice.

Calciu seric total

Determinarea serică a calciului total este recomandată în evaluarea afecțiunilor renale, carența de vitamina D, afecțiunilor paratiroidiene, afecțiunilor oaselor, sindroamelor de malnutriție și malabsorbție, tetaniei, durerilor osoase, tulburărilor de creștere; alterărilor dentare, calculi biliari, etc.

Acid uric

Determinarea serică a acidului uric este recomandată în evaluarea afecțiunilor renale, a sindromului metabolic, gutei, etc.

Sideremie

Dozarea fierului seric este indicată în diagnosticul pierderilor de sânge,  al anemiilor, în evaluarea nivelului de fier, precum și în monitorizarea tratamentului afecțiunilor respective.

Observații

Recoltarea analizelor se va face la sediul nostru din Bd. Al. Lăpușneanu 103, Constanța. Telefon 0241 550 888 sau mobil 0726 309 926‬.


Analizele sunt lucrate în cadrul laboratorului de analize al CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT DR CIOVICĂ.


Rezultatul analizelor va fi disponibil în 24 de ore. Dacă termenul de 24 de ore se află în zilele libere (de exemplu sâmbătă, duminică, zi libere naționale), rezultatul analizelor se va elibera în prima zi lucrătoare.

© Copyright 2005-2019 CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT DR CIOVICA prin Dr. Vlad Ciovică. Toate drepturile rezervate.

Cumpara acum
Vezi Detalii
Stoc epuizat