Laborator analize medicale

 

Laboratorul de analize medicale CDT DR CIOVICA este unul dintre principalii furnizori de serviicii medicale paraclinice din Judetul Constanta.

 Laboratorul este conceput si dotat astfel incat sa indeplineasca cele mai exigente cerinte de calitate europene si sa ofere servicii de cea mai inalta calitate si promptitudine fiecarui client individual.

Increderea in calitatea analizelor medicale efectuate in clinica noastra a fost castigata printr-un efort continuu atragere in echipa noastra numai de personal specializat si de investitii si optimizare a metodelor de lucru bazate pe disciplina si feedback.

Cel mai important factor implicat in optimizarea activitatii laboratorului este implicarea personalului specializat si implementare de tehnologie avansata.

Capacitatea efectuarii de analize este astfel dimensionata, atat din punct de vedere al aparaturii, cat si din punct de vedere al personalului, incat scalabilitatea este asigurata de la pacientul individual pana la varfuri de maxim o mie de pacienti pe zi, proveniti de la firme sau cabinete medicale.

Cu alte cuvinte, rezultatele analizelor au aceeasi calitate si promptitudine oricati pacienti ar solicita analize medicale.

Pentru furnizarea de rezultate ale analizelor cat mai exacte catre clientii nostri, alocam  toate resursele posibile, astfel incat un buletin de analize medicale cu stampila CDT DR CIOVICA reprezinta exprimarea garantiei CALITATII.

 

 

  PARTICIPAREA LA PROGRAME

DE CONTROL EXTERN DE CALITATE

RIQUAS sub controlul Randox Laboratories Ltd. Anglia
Labquality membru al External Quality Assessmen in Laboratory Medicine Helsinki, Finlanda
EQAS sub controlul BIO-RAD LABORATORIES 5900 Jeronimo Road, Irvine, CA 92618, USA

HEMAT-ROM ROMANIA